Top 25 veelbelovende ondernemers onder de 25

Ze zijn jong, barsten van het talent en de energie. En voor je het weet zijn ze je met hun start-ups voorbijgestreefd. De top 25 veelbelovende ondernemers onder de 25 van 2018 is bekend. En Spijk Geene (19), student Advanced Business Creation, is er bij.

Ieder jaar stelt de redactie van Sprout een top 25 samen van start-ups die er dat jaar uitspringen. Tijdens een studiereis naar Tanzania merkten Spijk Geene  en Thom Uildriks op dat veel jongeren daar niet het geld hebben om ondergoed te kopen. Toen ze zich thuis meer in het onderwerp gingen verdiepen, ontdekten ze dat 100 miljoen mensen wereldwijd met hetzelfde probleem zitten. En dat terwijl het niet dragen van ondergoed kan leiden tot infecties en seksuele disfuncties.

Om dit probleem aan te pakken, begonnen de twee tieners in 2016 impactmerk voor boxershorts Boxrs4all. Voor iedere maatschappelijk verantwoorde onderbroek die je bij dit bedrijf koopt, versturen de ondernemers er eentje naar een arm iemand in Tanzania. Afgelopen jaar konden ze zo al vijfhonderd onderbroeken doneren.

Meer nieuws, Nieuws